Huisdierenspecialist.nl

Diertotaal Utopia Zoetermeer

Dierenspeciaalzaak in Zoetermeer

Meer weten over Diertotaal Utopia? Bezoek dan de website www.diertotaalutopia.nl
Diertotaal Utopia is een echte huisdierenspecialist. Dat zie je niet alleen aan de zeer verzorgde winkel, maar ook aan het Dierbaar-keurmerk dat de dierenspeciaalzaak mag dragen. Naast deze vestiging in Zoetermeer zijn er ook Diertotaal Utopia-winkels in Gouda en Waddinxveen.
Bij Diertotaal Utopia draait het om dieren, dieren en nog eens dieren. Dat zie je niet alleen aan de spulletjes die je er kunt kopen, maar ook aan... juist, de vele verschillende dieren in winkel! Prachtig toch?
Het assortiment van Diertotaal Utopia is duizelingwekkend groot. Kom gerust een keer langs om het met eigen ogen te bekijken!
En dit zijn de medewerkers van Peter: niet alleen prachtige dames om te zien, maar ook zeer vakkundig en een passie voor dieren!
We zeiden het al: alle medewerkers van Diertotaal Utopia hebben écht verstand van dieren en kunnen je goed (en gratis!) advies geven.
Ja, en dit is hem dan: Peter de Klerck! De trotse én bijzonder sympathieke eigenaar van de Diertotaal Utopia-winkels in Zoetermeer, Gouda en Waddinxveen.